2025 metų kalendorius su autorinėmis s. Justinos atvirutėmis

15.00

Originalus pastatomas 2025 metų kalendorius, kokio daugiau niekur nerasite – kiekvienas mėnesio lapas gali tapti autoriniu atviruku. Pasibaigus mėnesiui ar metams kalendoriaus nereikės išmesti, o jį panaudoti prasmingai. Iš kalendoriaus galite išsikirpti atviruką, užrašyti kitoje pusėje tam skirtoje vietoje ir nusiųsti paštu. Atvirutės su autoriniais s. Justinos Gruodytės piešiniais tikrai nudžiugins kiekvieną, sulaukusį tokio išskirtinio sveikinimo.

Norime paskatinti kuo dažniau siųsti tikrą, ranka užrašytą sveikinimą paštu, kas tampa visiška retenybe. Atvirukai tinka sveikinimui bet kokia proga: gimimo dienos, jubiliejaus, Šv. Velykų ar Kalėdų, o gal tiesiog tapti ilgesio laišku seniai pasiilgtam draugui.

Kiekvieną mėnesio lapą lydi prasminga, įkvepianti ištrauka, citata bei to mėnesio įsimintinos datos.

Dovanokite tokius kalendorius savo giminėms, kolegoms, draugams ir visi drauge atgaivinkime ranka rašytų sveikinimų tradicijas! Gera siųsti nuoširdžius linkėjimus, o kur dar įsivaizduojama atgalinio adresato šypsena radus sveikinimą pašto dėžutėje. Padovanota nuostaba ir šypsena – garantuota!  Taigi tai ne šiaip kalendorius, o tiesiog gerų emocijų šaltinis, srovenantis po pasaulį.

KALENDORIAUS DYDIS: 20×15 cm. Iškirpto atviruko dydis: 10×15 cm.

Įsigydami šį kalendorių remiate Kauno seserų benediktinių vienuolyną.

Išsiuntimas per 2-5 d.d.

Pagaminta Lietuvoje.

Aprašymas

SVARBU:
Prekių spalva, forma ar kiti parametrai gali neatitikti realaus prekių dydžio, formos ir spalvos dėl Pirkėjo naudojamo kompiuterio/telefono ekrano ypatybių.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

  • lopšinės
    17.00

    Muzikinė knygelė šeimai su USB atmintuku, kuriuose rasite 12 originalių, specialiai sukurtų ir aranžuotų lopšinių. Mama gali klausyti ir kartu dainuoti savo mažyliui prieš miegą arba šie muzikiniai kūriniai gali tiesiog skambėti kūdikio nuraminimui. Jam paaugus, tėveliai drauge su vaikučiu prieš miegą gali vartyti knygelę, grožėtis jos spalvotomis iliustracijomis, kurios, tikėtina, palydės į pačius gražiausius sapnus. Tegul tai būna kaip palikimas, kai jau užaugę vaikai savo mažiesiems niūniuos tas pačias lopšines, su kuriomis patys užaugo.

    Knygelėje ir priede rasite įvairių autorių sukurtas 12 lopšinių, skambančių skirtingu stiliumi, kurias įdainavo įvairūs atlikėjai. Finaliniu akordu čia suskamba 91-ta psalmė.

    Tokia knygelė su muzikiniu priedu bus nuostabi dovana vaikučio besilaukiantiems tėvams, mažiems vaikams, ugdymo įstaigoms ir kt. Tai puiki dovanos idėja Krikštynoms, naujagimio lankymui, Kalėdoms, vaiko gimtadieniui. Su didžiule širdies šiluma kurtos lopšinės, paveikslai, muzikos garsai te pasiekia mažas ir dideles širdis!

    Muzika į atmintuką įrašyta dviem formatais: 24 bit wav ir MP3.

    Knygelę iliustravo dailininkas Vilijus Vaišvila ir s. Justina Gruodytė OSB.

    Įsigydami šią knygelę prisidedate prie tolimesnio šio leidinio tiražo leidimo.

  • originalūs atvirukai
    15.00

    Atvirutės su s. Justinos Gruodytės piešiniais tikrai nudžiugins kiekvieną, sulaukusį tokio išskirtinio sveikinimo. Rinkinyje rasite dvigubas atvirutes skirtingomis temomis, tad ilgam laikui turėsite kur užrašyti sveikinimą. Beje, kai kurie atvirukai nugarinėje dalyje papildyti s. J. Gruodytės žodžiais (kaip tai atrodo žiūrėkite nuotraukose). Norime paskatinti kuo dažniau nusiųsti tikrą sveikinimą paštu, rašytą ranka, kas tampa visiška retenybe. Šie atvirukai gali pasveikinti bet kokia proga: gimimo dienos, jubiliejaus, šv. Velykų ar Kalėdų, o gal tiesiog tapti ilgesio laišku seniai pasiilgtam draugui.

    Atvirukų pavadinimai ir išmatavimai:

    Ramybė ir svajonė, 10,5×15 cm
    Angelai žemėje, 10,5×15 cm
    Angelų pasaka, 10,5×15 cm
    Apkabink gyvenimą, 15×15 cm
    Gyvybės medis, 15×15 cm
    Šok gyvenimą, 10,5×15 cm
    Švelnioji Dievo motina, 10,5×15 cm
    Laiškas tau ir man, 10,5×15 cm
    Džiūgauk, mano širdie, 10,5×15 cm
    Gėlės pievoje, 10,5×15 cm

    Rinkinį sudaro: 10 vnt. atvirukų be vokų.

    Visos lėšos, gautos už šiuos atvirukus, atiteks Kauno seserų benediktinių vienuolynui.

    Išsiuntimas per 2-5 d.d.

    Pagaminta Lietuvoje.

     

  • šilkinės skarelės
    50.00

    Natūralaus šilko skarelė su autoriniu vienuolės s. Justinos Gruodytės paveikslu „Angelų pasaka”. Labai tikime, kad kiekviena moteris, kurios kaklą apgaubs ši šilko skarelė, pajaus tikrąjį angelo apkabinimą. Ypač, jei ji gaus tokią dovaną iš brangaus žmogaus! Ši švelni staigmena, tikėtina, pražys jos širdyje gėlėmis, o kaskart ši skarelė jai primins, kad ir žemėje, šalia mūsų, yra angelų, kurie dovanoja pasaką. Nes paveikslas, gimęs s. Justinos sieloje, buvo vaizdai, spalvos, pojūčiai iš paties Dangaus!

    Skara iš 100 % šilko – tikras elegancijos aksesuaras, subtilus ir išskirtinis aprangos akcentas! Natūralus Mulberry šilkas yra švelnus, lengvas ir minkštas audinys, maloniai priglunda prie kūno. Ryšėkite šią skarelę ant kaklo, puoškite plaukus ar švarkelį, be to, šis spalvingas aksesuaras atkreips visų dėmesį atsiradęs ant riešo ar rankinės

    Šis unikalus elegantiskai.lt kūrinys supakuotas prabangioje dovanų dėžutėje – tai originali dovana moteriai, merginai, kuri vertina eleganciją, švelnumą, unikalumą. Dėžutėje taip pat rasite atviruką su skarelės piešiniu, o kitoje pusėje – s. Justinos sveikinimo žodžius. Tad belieka dovanoti tai, kuri yra mylima ir gerbiama, arba nusiųsti tai moteriai, kurios negalite apkabinti, tačiau nė kiek ne mažiau nustebinsite šia dovana.

    PAVEIKSLO AUTORĖ: s. Justina Gruodytė OSB.

    DYDIS: 53×53 cm

    SUDĖTIS: 100 % Mulberry šilkas.

    Pirkdami šią šilko skarą remiate Kauno seserų benediktinių vienuolyną. Dėkui už tai!

    Išsiuntimo terminas: 1-3 d. d.

    elegantiskai.lt prekes siunčiame ir į užsienį.